Administració de finques

Servei pròxim i professional d'administrador de finques a Barcelona dirigit a comunitats de propietaris d'edificis residencials, urbanitzacions, naus industrials i promocions d'obra nova.

Especialistes en l'administració de comunitats

L'equip de Finques Riera Blanca som especialistes en l'administració de finques a Barcelona des de fa més de 30 anys. Com a professionals qualificats en la matèria, estem sempre actualitzats a la legislació vigent (Llei de Propietat Horitzontal i Llei d'Arrendaments Urbans i Rústics) per a proporcionar una òptima administració de comunitats de propietaris. 

La nostra experiència en el sector suma per a aportar solucions als problemes diaris als quals una comunitat de veïns s'enfronta. Considerem la transparència com un aspecte clau en el nostre dia a dia, i mitjançant el portal del propietari, el comuner pot realitzar el seguiment de les incidències, controlar els cobraments i vesses emeses, veure els ingressos i pagaments de la comunitat, consultar totes les factures i fins a portar un control del cobrament de morosos.

En definitiva, la figura d'un administrador de finques és imprescindible en qualsevol comunitat de veïns i nosaltres complim amb totes les funcions multidisciplinàries que es necessita: exercim de  gestor, secretari, comptable i assessor jurídic sobre qualsevol tema que correspongui a la comunitat i, per descomptat, de mediador en les reunions de veïns.

Gestió de comunitats de propietaris

La gestió de comunitats de propietaris sol implicar qüestions complexes que requereixen d'un professional qualificat per a garantir la bona convivència i la seguretat dels veïns.

En Finques Riera Blanca complim amb la responsabilitat de totes les funcions relacionades amb l'administració de comunitats, que inclou exercir el paper de moderador i mediador per a trobar la millor solució. 

Entre els avantatges de contractar un administrador de finques destaca la tranquil·litat per part dels veïns en delegar la gestió administrativa i legal de la comunitat, ja que és el nostre equip el que s'encarregarà de cobrir tots aquests aspectes.

Serveis d'administració de finques

Gestió Administrativa i Econòmica de la comunitat

Finques Riera Blanca es compromet al control i seguiment rigurosos de cada comunitat.
La transparència, confiança i eficàcia, són les 3 característiques claus per la gestió de la comunitat.

Entre les principals tasques, s'inclouen: cobrament de rebuts, presentació dels informes i balanços anuals, seguiment de les reparacions i inspeccions, execució dels acords de la junta de propietaris, cobrament de deutors, i gestió dels comunicats d'incidències amb les asseguradores, entre altres.  

Gestió d'Incidències

Les incidències requereixen dues característiques imprescindibles en la seva resolució:

- Rapidesa: s'han de resoldre amb la màsxima rapidesa possible, atès que són situacions incòmodes i molestes pels veïns.
- Comunicació: és necessari que els veïns disposin en tot moment de la informació relacionada amb la resolució de la incidència per assegurar la seva tranquilitat i confiança. 

Disponibilitat 24 h, tots els dies de l'any

Control a través de l'accés per a clients:
- Accés  a tota la documentació relativa a l'immoble
- Control de rebuts emesos/factures pagades
- Control de l'estat de les incidències
- Telèfons d'urgència

Assessorament personalitzat

La funció de l'administrador és escoltar les diferents opinions i aconsellar sobre les possiblese solucions, a través dels seus coneixements i experiència, adaptant-se a les necessitats del client. 

Disposem d'un equip pluridisciplinar que l'aconsellarà de manera professional i completa en cadascuna de les àrees necessàries.  

Constitució de comunitats de propietaris

La constitució de comunitats de propietaris és un formalisme amb el qual es regula i organitza una comunitat amb l'objectiu d'afavorir la bona convivència. 
No existeix una llei que obligui a la constitució de comunitats, però és recomanable realitzar-la i a més no suposa una gran inversió. En Finques Riera Blanca t'ajudem amb la gestió de tots els tràmits necessaris per a poder constituir la comunitat de propietaris.

Assegurances per a comunitats

El contracte i la gestió de les assegurances per a comunitats són complexos pel fet que cada edifici compta amb les seves pròpies característiques i, per tant, requereix una cobertura especial. 

Un dels nostres serveis com a administradors de finques és ajudar en l'elecció de l'assegurança de comunitat de veïns. Tenim en compte l'antiguitat de la finca i el tipus de construcció, entre altres coses, per a trobar l'assegurança que millor s'adapti a la comunitat.

Comptabilitat per a comunitats

La comptabilitat per a comunitats és una de les gestions més importants i necessàries que realitza un administrador de finques. En Finques Riera Blanca comptem amb especialistes i els mitjans per a portar una correcta gestió de la comptabilitat en una comunitat de veïns. 
Ens encarreguem de presentar els comptes de la comunitat on es registren les quotes i pressupostos anuals, despeses com a pagaments d'obra o manteniment, així com imprevistos, entre altres.
Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR