Comunitat de Propietaris

Servei proper i professional enfocat a comunitats de propietaris d'edificis residencials, urbanitzacions, naus industrials i promocions d'obra nova.

Un equip per a tu

L'administració d'una comunitat de veïns precisa d'un equip expert, amb experiència i que estigui actualitzat en relació a la legislació vigent en la matèria. A més, és necessari que sigui capaç d'aportar solucions als problemes i entrebancs que puguin anar sorgint.

L'equip de Finques Riera Blanca aportarà la seva experiència i visió en bestretes, gestió de pagaments per a la comunitat, cobrament d'entitats deutores, seguiment d'incidències, i transparència a través del portal del propietari. 

Una administració personalitzada

Gestió Administrativa i Econòmica de la comunitat

Finques Riera Blanca es compromet al control i seguiment rigurosos de cada comunitat.
La transparència, confiança i eficàcia, són les 3 característiques claus per la gestió de la comunitat.

Entre les principals tasques, s'inclouen: cobrament de rebuts, presentació dels informes i balanços anuals, seguiment de les reparacions i inspeccions, execució dels acords de la junta de propietaris, cobrament de deutors, i gestió dels comunicats d'incidències amb les asseguradores, entre altres.  

Gestió d'Incidències

Les incidències requereixen dues característiques imprescindibles en la seva resolució:

- Rapidesa: s'han de resoldre amb la màsxima rapidesa possible, atès que són situacions incòmodes i molestes pels veïns.
- Comunicació: és necessari que els veïns disposin en tot moment de la informació relacionada amb la resolució de la incidència per assegurar la seva tranquilitat i confiança. 

Disponibilitat 24 h, tots els dies de l'any

Control a través de l'accés per a clients:
- Accés  a tota la documentació relativa a l'immoble
- Control de rebuts emesos/factures pagades
- Control de l'estat de les incidències
- Telèfons d'urgència

Escoltem i aconsellem

La funció de l'administrador és escoltar les diferents opinions i aconsellar sobre les possiblese solucions, a través dels seus coneixements i experiència, adaptant-se a les necessitats del client. 

Disposem d'un equip pluridisciplinar que l'aconsellarà de manera professional i completa en cadascuna de les àrees necessàries.  

Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR