Assessoria Comptable

Com a especialistes en l'assessoria comptable a Barcelona, disposem d'un servei propi de comptabilitat que t'ajudarà a tramitar pressupostos, valorar la viabilitat de projectes i portar al dia la comptabilitat de la teva comunitat o negoci.

Gestoria comptable per a Empreses, Pimes i Autònoms

Millora la gestió del teu negoci contractant el nostre servei d´assessoria comptable. A Fincas Riera Blanca comptem amb un equip expert en comptabilitat per a empreses, pimes i autònoms que t'ajudarà a tenir un millor control i una gestió optimitzada del teu negoci.

Deixa la gestió de la teva empresa o pime a les nostres mans i t'ajudem a millorar-la amb el nostre sistema propi de comptabilitat. Confiar en una assessoria comptable de qualitat et permet estalviar temps i diners, i nosaltres volem treure'n el màxim rendiment.

Si ets autònom guanya temps i tranquil·litat contractant el servei de gestoria comptable per a autònoms i delega la gestió comptable del teu negoci.

Servei de comptabilitat per a comunitats

Si ets una comunitat de propietaris i necessites delegar tots els assumptes administratius comptables, a Finques Riera Blanca volem ajudar-te. Per a un millor control i gestió de la comptabilitat, el nostre equip us ofereix el servei de comptabilitat per a comunitats.

La comptabilitat en una comunitat és una tasca delicada i complicada, però de vital importància si busques una gestió segura i professional a la teva comunitat de veïns. Per això, es recomana externalitzar aquest servei i contractar una assessoria comptable és la millor opció.

T'ajudem amb els ingressos i les despeses de la comunitat, enviem els comptes a tots els veïns a temps, facilitem tota la informació comptable d'una manera clara i transparent i elaborem informes detallats sobre l'estat dels comptes.

Els nostres serveis de comptabilitat

Què podem fer per tu?

- Tràmits: Ens encarreguem de gestionar tots els tràmits necessaris a la comptabilitat per a empreses i comunitats.

- Presentació d'impostos: us ajudem a complir amb la presentació d'impostos de la vostra activitat com a empresa o autònom.

- Impostos trimestrals: cada tres mesos cal presentar tots els impostos per portar al dia l'estat dels teus comptes davant d'Hisenda.

- Facturació: el nostre servei de comptabilitat inclou també la facturació per tenir un millor control de la comptabilitat de les factures i les despeses del teu negoci o comunitat.

Comptabilitat de Gestió

La comptabilitat de gestió us permet conèixer al detall tots els aspectes financers i comptables de la vostra empresa o comunitat de la forma més eficient.

El nostre equip d'assessoria comptable us ajuda a recollir tota la informació i dades necessàries amb l'objectiu de conèixer i controlar les despeses, facilitar una millor planificació i, amb això, a prendre les decisions adequades.

Comptabilitat financera

Ens encarreguem de la comptabilitat financera de la teva empresa i la registrem en una memòria per ajudar-te a controlar el teu patrimoni empresarial mitjançant un historial de la vida econòmica.

La nostra funció és recollir, registrar, resumir i comunicar totes les operacions econòmiques de l'empresa, amb l'objectiu d'estar al corrent de la situació econòmica i financera.

Contabilitat fiscal

Som la teva assessoria comptable de confiança perquè, a més a més de la comptabilitat de gestió i financera, també t'ajudem amb la comptabilitat fiscal de la teva empresa.

Duem a terme tots els tràmits relacionats amb el sistema de tributació i Hisenda; per exemple, les declaracions d'impostos directes i indirectes de la vostra empresa segons la normativa fiscal vigent.

Confecció de la comptabilitat

Tant si ets una empresa com si ets autònom, ens preocupem de donar suport i confecció a la comptabilitat del teu negoci.

Si voleu que l'activitat econòmica de la vostra empresa es gestioni d'una manera adequada i correcta, el nostre equip especialitzat en assessoria comptable us ajuda amb la confecció de la comptabilitat que necessiteu.

Gestió dels comptes anuals i llibres comptables

A Finques Riera Blanca treballem per portar al dia els llibres de comptabilitat de la teva empresa, així com ens encarreguem de presentar els comptes anuals al Registre Mercantil.

Deixa a les nostres mans la gestió dels comptes anuals i llibres comptables del teu negoci i guanya en seguretat i tranquil·litat.

Resolució de conflictes

Les empreses, les pimes i fins i tot els autònoms solen patir conflictes o desacords financers i fiscals, que han de ser resolts d'una manera pacífica i pràctica a través d'una negociació.

És fonamental comptar amb un equip expert de mediadors en resolució de conflictes i el nostre departament d'assessoria comptable compta amb l'experiència per ajudar-te de la manera més eficient.

Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR