Assessoria Jurídica a Barcelona

Coneix la feina del nostre equip d'arquitectes experts en assessoria jurídica.

Assessors jurídics i legals

Finques Riera Blanca ofereix, des de fa 35 anys, un servei jurídic i legal per a comunitats amb un equip expert, proper i de qualitat. La nostra provada experiència en assessoria jurídica a negocis, locals i comunitats, és el nostre millor aval.

Ens centrem en acompanyar negocis i locals en tot el seu trajecte cap al creixement, oferint assessoria laboral també en matèria administrativa per tal de facilitar la tasca comercial dels nostres clients.

El nostre servei especialitzat en assessoria jurídica i legal a comunitats, ofereix una anàlisi propera i 100% personalitzada de la situació de la comunitat per ajudar en la presa de decisions, sempre amb el benefici de la comunitat com a premissa incondicional.

Quins avantatges ofereix l'assessorament legal per a la vostra empresa o comunitat?

La contractació d'una assessoria jurídica legal és imprescindible per a tot tipus d'empresa o comunitat que necessiti executar qualsevol estratègia complint sempre amb la legalitat.

A Finques Riera Blanca comptem amb un departament d'assessoria jurídica format per professionals amb gran experiència legal. Els principals avantatges que t'ofereix la nostra assessoria jurídica legal són:

- Assessorament legal a qualsevol especialitat del dret.
- Solució de problemes per incompliment de la legalitat.
- Prevenció a qualsevol problema legal que pugui passar.
- Tracte humà i proper, ens adaptem a qualsevol situació i de forma flexible.
- T'oferim tranquil·litat i seguretat. Nosaltres ens ocupem!

Les nostres especialitats en l'àmbit jurídic legal

Assessoria Fiscal

Els nostres experts fiscalistes aportaran els seus coneixements per ajudar en: 

- Consultes vinculants a la AEA
- Concursos d'acreditors
- Reclamació de deutors

Assessoria Laboral

Tant si ets una empresa, una pime o un autònom, és important que tinguis una assessoria laboral que t'ajudi amb totes les preguntes relacionades amb el món laboral que necessites.

El nostre equip expert en assessorament laboral t'ajuda a gestionar, tramitar i donar solucions als següents serveis:

- Esborrany de contractes per a Empleats de Llar
- Esborrany de contractes dels treballadors
- Gestió d'alta i baixes a la Seguretat Social
- Defensa en acomiadaments i ERES


 

Assessoria Penal

A Finques Riera Blanca comptem amb un equip d'advocats amb experiència en dret penal dedicat a la defensa d'empreses i persones físiques i jurídiques. Entre els nostres serveis destaquem:

- Gestió i assessorament en robatoris
- Gestió i assessorament en reclamacions per frau

Assessoria Civil

El nostre departament d'assessorament civil t'ajuda en l'assessorament i gestió dels següents serveis en l'àmbit jurídic-civil:

- Divorcis i separacions
- Operacions de compra i venda
- Herències
- Testaments

Dret immobiliari

A Finques Riera Blanca estem especialitzats en dret immobiliari i ens ocupem de regular totes les operacions immobiliàries que necessiti una persona física o jurídica, així com de la gestió d'immobles d'un pis, local, casa...

T'ajudem a gestionar les llicències urbanístiques o d'obres, els impostos sobre béns immobles o la normativa de la comunitat de veïns, entre d'altres.

Dret administratiu

El nostre equip especialista en dret administratiu ofereix solucions eficaces als problemes o dubtes de qualsevol tràmit administratiu que us poden sorgir a les empreses o particulars.

Quins serveis de dret administratiu inclou la nostra assessoria jurídica? Treballem en ajudes i subvencions públiques, en les reclamacions davant de les diferents administracions per incompliments, recursos contra resolucions administratives…

Dret mercantil

El departament d'assessoria jurídica compta amb un ampli coneixement i experiència en dret mercantil per assessorar les empreses, les pimes i els autònoms en totes aquelles necessitats legals que els puguin sorgir.

Ens encarreguem de l'organització, el finançament i el control de l'activitat empresarial, així com dels recursos humans.

Els nostres especialistes

Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR