Contractació d'assegurances

Cerca, anàlisi i negociació de la millor assegurança per cobrir les necessitats de la comunitat, habitatge o local.

Assegurança per a comunitats de propietaris

Des de Finques Riera Blanca us oferim un servei de recerca de les millors assegurances per a comunitats de veïns a través d'una anàlisi de les millors opcions i d'assessoria legal, perquè la vostra comunitat i tu pugueu tenir l'assegurança que millor s'adapti a les vostres necessitats.

L'assegurança per a comunitats de propietaris inclou una sèrie de cobertures bàsiques:

- Danys materials causats per un incendi, explosió o també per fenòmens atmosfèrics.
- Danys causats per l'aigua.
- Assistència a la comunitat, normalment inclouen les 24 hores els 365 dies de l'any.
- Tractament i prevenció de plagues.
En el cas de voler ampliar la pòlissa es podria afegir altres cobertures opcionals com a protecció dels vehicles als garatges, robatoris als habitatges o trasters, danys estètics, etc.

Assegurança per a habitatges i locals comercials

També ens encarreguem de gestionar l'assegurança per a habitatges i l'assegurança per a locals comercials. Tant si ets el propietari com l'inquilí, és fonamental que contractis aquest tipus d'assegurança que es diferencia, per una banda, en la protecció del propi habitatge o del local comercial (parets, portes, sistemes de protecció contra incendis, trencaments de vidres …) i, de l'altra, en la protecció del contingut, és a dir, de l'equip informàtic, el mobiliari, els productes de venda, els objectes personals, etc.

T'ajudem a dissenyar l'assegurança que s'adapti millor a la teva llar o local comercial amb les cobertures essencials i amb la possibilitat d'ampliar-la amb les cobertures que necessitis.
 

Avantatges de contractar una assegurança per a comunitat de propietaris amb nosaltres

Personalització de la teva assegurança

Deixa't aconsellar pel nostre equip expert per poder personalitzar l'assegurança de la teva comunitat, habitatge o local segons les teves necessitats. Hi ha moltes asseguradores de qualitat, però no sempre la mateixa és la més correcta per a tothom.

Diversitat de companyies d'assegurança

A Finques Riera Blanca us ajudem a aconseguir l'assegurança que millor s'adapti a les vostres necessitats i amb els millors avantatges. Per això, et recomanem que no et lliguis només a un agent o companyia d'assegurances, i que treballis amb diversos perquè siguin ells els que t'elegeixin proposant les millors ofertes en base a la competència.

Tranquilitat

En contractar l'assegurança per a comunitats amb nosaltres guanyes el més important: la tranquil·litat. El nostre equip expert s'encarrega no només d'analitzar i buscar la millor assegurança per a la teva comunitat o la teva vivenda, sinó que a més a més defensa els teus drets de cara a les diferents asseguradores.

Estalvi de costos innecessaris

Entre els avantatges de contractar una assegurança per a comunitats de propietaris, destaca l'estalvi de costos innecessaris. Aquesta assegurança protegeix dels diferents sinistres que poden passar a l'edifici de la comunitat i es fa càrrec de totes les despeses. D'aquesta manera, et pots oblidar de les derrames elevades i inesperades que suposen els accidents o els desperfectes d'una comunitat.
Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR