Servei d'arquitectura

Coneix la feina del nostre equip d'arquitectes

Un arquitecte de confiança

A Riera Blanca creiem oferir un servei global a tots els nostres clients i per això oferim el nostre servei d'arquitectura per ajudar les comunitats de veïns a pressupostar, projectar o avaluar un edifici.

Els arquitectes de Finques Riera Blanca formaran part de l'equip de confiança de la vostra comunitat i us oferiran el millor servei d'arquitectura:

- Avaluacions de l'estat de l'edifici per a la comunitat (ITE).
- Oferta de millores estructurals.
- Pressuposts i elaboració de projectes.
- Auditoria de l'estat de l'immoble o edifici (ITE)
- Assessoria en reformes.
- Oferta de millores estructurals a realitzar.
- Certificacions mediambientals, etc.

Llicències i permisos d'obres

Les llicències i els permisos d'obres són tasques que solen endarrerir les obres tan desitjades o requerides. El nostre equip us pot ajudar a conèixer els processos de cada ajuntament per endavant per agilitzar les gestions i actuar sempre amb garantia d'èxit.

Gestionem les llicències i permisos d'obres de qualsevol tipus de construcció, tant si es tracta d'una obra nova, una restauració, ampliació, modificació, tancament… complint sempre els requisits i la normativa urbanística vigent a cada municipi.

A més del permís de l'Ajuntament, també ens encarreguem d'obtenir l'autorització d'obres a una comunitat de propietaris per evitar qualsevol tipus de conflicte veïnal. El nostre objectiu és que les obres es facin sense perjudicar tercers i d'una manera pacífica.

 

L'equip tècnic de la teva comunitat

ITE Inspecció Tècnica Edifici

La inspecció tècnica dedificis o ITE és un procediment dinspecció de lestat de conservació dels edificis d'habitatges. D'aquesta manera, si necessiteu passar la inspecció tècnica del vostre edifici, a Fincas Riera Blanca comptem amb un equip de tècnics i especialistes, administradors de finques col·legiats i amb una àmplia experiència, per realitzar la ITE, el projecte i el seu seguiment, amb el objectiu de verificar les condicions de seguretat i estabilitat de l'edifici.
 

Visites d'urgència

Goteres a casa? Esquerdes? Humitats?. El nostre equip tècnic es desplaça amb gran rapidesa per a assistir aquelles incidéncias que sorgeixen d'imprevist en finques i habitatges. Una vegada realitzada la inspecció, aconsellaran la millor manera de realitzar la reparació i juntament amb l'equip, gestionarem les reparacions, els comunicats a les assegurances, o posarem en contacte als diferents implicats, en cas de ser elements privatius, per a agilitar la solució.

Reformes, Projectes i Interiorisme

Coneix les possibilitats del teu habitatge i aprofita al màxim les oportunitats que ofereix una reforma. Deixa't aconsellar pel nostre equip d'arquitectes i tècnics professionals amb anys d'experiència, que et permetran esprémer cada centímetre de casa teva: entre els nostres serveis d'arquitectura oferim reformes de banys, cuina, així com reformes integrals.

També podem gestionar qualsevol projecte de casa teva, de la comunitat de veïns o de la teva empresa. T'assessorarem en el disseny de la reforma integral, la nova construcció, la rehabilitació d'edificis o qualsevol servei d'arquitectura que necessitis. Compte amb nosaltres i t'ajudem per facilitar-te tot el procés.

Certificats d'Eficiència Energètica

Necessites sol·licitar el certificat d'eficiència energètica del teu edifici o habitatge? Nosaltres us ajudem amb la gestió de tots els tràmits necessaris. Per completar el procediment de certificació d'eficiència energètica als edificis, pisos i cases, tant existents com de nova construcció, cal fer el tràmit d'inscripció al registre. Un cop omplert el formulari amb totes les dades pertinents, l'ICAEN revisarà i elaborarà el hashtag del certificat.

Subvencions

El nostre equip d'arquitectes s'encarrega de gestionar totes les subvencions que us puguin concedir com a ajuts per a la rehabilitació de façanes i edificis, així com ajuts per a la rehabilitació d'habitatges i pisos.

Confia en Finques Riera Blanca i oblida't de tota la paperassa burocràtica que comporta. Amplia les possibilitats d'èxit de la concessió de la subvenció!

Cèdules d'habitabilitat

Si necessiteu llogar o vendre un habitatge, així com contractar els serveis d'aigua, electricitat i/o gas, cal disposar de la cèdula d'habitabilitat, un document demandat per l'Ajuntament que assegura que l'habitatge reuneix els requisits essencials per ser habitat.

La vigència d'aquest document és de 15 anys i se n'ha de tramitar un de nou una vegada que hagi caducat.

Informes Pericials

A Finques Riera Blanca comptem amb un equip d'arquitectes i arquitectes tècnics especialitzats en informes pericials. Ens encarreguem d'elaborar un document detallat amb els danys i els defectes d'un habitatge o una construcció amb l'objectiu de reclamar a l'empresa constructora les reparacions necessàries. A l'informe pericial incloem:

- Els antecedents.
- Les valoracions tècniques.
- Un reportatge fotogràfic.
- Un pressupost i valoració dels danys.
- I conclusions amb una proposta de solució.

Els nostres arquitectes al seu servei

Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR