Arquitectura
Coneix la feina del nostre equip d'arquitectes
Un arquitecte de confiança

En Riera Blanca creiem en oferir un servei global a tots els nostres clients i és per això que oferim el nostre servei d'Arquitectura per a ajudar a les comunitats de veïns en la tasca de pressupostar, projectar o avaluar un edifici. 

Els arquitectes de Riera Blanca formaran part de l'equip de confiança de la teva comunitat i t'oferiran el millor servei quant a avaluacions de l'estat del edifici per a la teva comunitat (ITE), oferta de millores estructurals, pressupostos, elaboració de projectes, auditoria de l'estat de l'immoble o edifici (ITE), oferta de millores estructurals a realitzar, elaboració de pressupostos, certificacions mediambientals, gestió de projectes, assessoria en reformes.

Llicències i permisos d'obres
Arquitecte segellant un projecte o llicència

Les llicències i permisos d'obres, són tasques que poden demorar obres molt necessàries o desitjades. El nostre equip et pot ajudar: conèixer els processos de cada ajuntament agilitza les gestions, sent una garantia d'èxit. 

 

 

L'equip tècnic de la comunitat

ITE Inspecció Tècnica Edifici

 

La inspecció tècnica d'edificis o ITE és un procediment d'inspecció de l'estat de conservació dels edificis d'habitatges. Si necessita passar la inspecció tècnica del seu edifici consulti amb els nostres tècnics i especialistes. Amb més de 30 anys d'experiència, sent també administradors de finques col·legiats, són les persones ideals per a realitzar la ITE, el projecte i el seguiment d'aquestes.

Visites d'urgència Goteres a casa? Esquerdes? Humitats?. El nostre equip tècnic es desplaça amb gran rapidesa per a assistir aquelles incidéncias que sorgeixen d'imprevist en finques i habitatges. Una vegada realitzada la inspecció, aconsellaran la millor manera de realitzar la reparació i juntament amb l'equip, gestionarem les reparacions, els comunicats a les assegurances, o posarem en contacte als diferents implicats, en cas de ser elements privatius, per a agilitar la solució.
Reformes i Interiorisme
Aprofita al màxim les oportunitats que brinda una reforma. Coneix realment les possibilitats del teu habitatge. Reforma el teu bany, cuina o reforma integral. Deixa't aconsellar per professionals amb anys d'experiència que et permetran esprémer cada centímetre de la teva llar.
Certificats

-Certificat energétic

-Cédula d'habitabilitat

Proyectos

Els nostres arquitectes al seu servei

Solicitar un presupuesto o hacer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR