Arquitectura
Coneix la feina del nostre equip d'arquitectes
Un arquitecte de confiança

En Riera Blanca creiem en oferir un servei global a tots els nostres clients i és per això que oferim el nostre servei d'Arquitectura per a ajudar a les comunitats de veïns en la tasca de pressupostar, projectar o avaluar un edifici. 

Els arquitectes de Riera Blanca formaran part de l'equip de confiança de la teva comunitat i t'oferiran el millor servei quant a avaluacions de l'estat del edifici per a la teva comunitat (ITE), oferta de millores estructurals, pressupostos, elaboració de projectes, auditoria de l'estat de l'immoble o edifici (ITE), oferta de millores estructurals a realitzar, elaboració de pressupostos, certificacions mediambientals, gestió de projectes, assessoria en reformes.

Llicències i permisos d'obres

Les llicències i permisos d'obres, són tasques que poden demorar obres molt necessàries o desitjades. El nostre equip et pot ajudar a conèixer els processos de cada ajuntament agilitzant així les gestions actuant sempre amb garantia d'èxit. 

 

 

L'equip tècnic de la comunitat

ITE Inspecció Tècnica Edifici

 

La inspecció tècnica d'edificis o ITE és un procediment d'inspecció de l'estat de conservació dels edificis d'habitatges. Si necessita passar la inspecció tècnica del seu edifici consulti amb els nostres tècnics i especialistes. Amb més de 30 anys d'experiència, sent també administradors de finques col·legiats, són les persones ideals per a realitzar la ITE, el projecte i el seguiment d'aquestes.

Visites d'urgència Goteres a casa? Esquerdes? Humitats?. El nostre equip tècnic es desplaça amb gran rapidesa per a assistir aquelles incidéncias que sorgeixen d'imprevist en finques i habitatges. Una vegada realitzada la inspecció, aconsellaran la millor manera de realitzar la reparació i juntament amb l'equip, gestionarem les reparacions, els comunicats a les assegurances, o posarem en contacte als diferents implicats, en cas de ser elements privatius, per a agilitar la solució.
Reformes i Interiorisme
Aprofita al màxim les oportunitats que brinda una reforma. Coneix realment les possibilitats del teu habitatge. Reforma el teu bany, cuina o reforma integral. Deixa't aconsellar per professionals amb anys d'experiència que et permetran esprémer cada centímetre de la teva llar.
Certificats

Per tal de completar el procediment de certificació d’eficiència energètica als edificis, tant existents com de nova construcció, s’ha de realitzar el tràmit d’inscripció al registre. Un cop s’hagi omplert el formulari amb totes les dades pertinents, l’ICAEN revisarà i elaborarà l’etiqueta del certificat.

-Certificat energétic

-Cédula d'habitabilitat

Projectes

confia en els nostres experts per a dur a terme qualsevol projecte ja sigui a la teva casa en la comunitat de veïns o en la teva empresa.

t'assessorarem en el teu disseny de reforma integral, nova construcció rehabilitació d'edificis o el que se t'ocorri.

t'ajudarem i facilitarem el procés, només compta amb nosaltres.

Els nostres arquitectes al seu servei

Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR