Valoració i venda d'immobles a Barcelona

Especialistes en la valoració i la venda d'immobles a Barcelona. T'acompanyem abans, durant i després del procés de venda del teu immoble.

Especialistes en la valoració d'immobles

A Finques Riera Blanca tenim una àmplia experiència en la valoració d´immobles a Barcelona i rodalies. Som especialistes a valorar a preu de mercat qualsevol tipus d'immoble, des de vivendes i locals comercials fins a places de pàrquing, garatges, terres, etc.

Calculem el valor de la teva propietat seguint uns criteris i mètodes de qualitat, de manera personalitzada.

Valoració d'immobles a Barcelona, ​​Hospitalet de Llobregat i rodalies

Necessites valorar un habitatge o local comercial a Barcelona o l'Hospitalet de Llobregat? Els nostres experts faran una valoració aproximada per a una possible venda tenint en compte una gran diversitat de factors. Alguns són la localització exacta, la superfície, l'estat de conservació, la il·luminació, les vistes o l'orientació, entre molts altres factors.

Disposem d'un equip qualificat i exigent que us acompanyarà i assessorarà en tot moment, establint una relació de confiança perquè la futura venda del vostre immoble resulti satisfactòria per a totes les parts implicades.

El nostre pas a pas per conèixer el valor d'un habitatge a Barcelona

La valoració d'un immoble és fonamental tant si voleu vendre, llogar o comprar per saber quin és el preu del mercat, així com per comparar amb el valor cadastral de l'immoble o per calcular l'impost sobre donacions i successions.

El procés que realitzem a la valoració d'habitatges és el següent:

  1. Sol·licitud de valoració d´un immoble i programació de visita.
  2. Enviament de la documentació i informació necessària per dur a terme la valoració.
  3. Visita de l'immoble a Barcelona per fer una inspecció detallada sobre l'interior i l'exterior.
  4. Enviament de la valoració en els 3 dies següents.

Servei de venda d'immobles

Després de la valoració de l'immoble, la possible venda a Barcelona és una tasca més complexa del que sembla i, per això, és recomanable contractar una empresa que gestioni de manera integral el procés de venda.

Després de calcular el valor de la vostra propietat, a Finques Riera Blanca us oferim el servei de venda d'immobles on us assessorarem des de l'inici per aconseguir la venda del vostre immoble en el menor temps possible.

Com t'ajudem?

Relació de confiança

La venda del teu immoble és el nostre èxit, per la qual cosa t'acompanyem en el procés de venda des de l'inici, oferint els serveis necessaris perquè la venda sigui el més eficient possible al millor preu.

Amb la nostra experiència al sector immobiliari t'ajudem a treure la millor rendibilitat per a la venda del teu immoble a Barcelona.

Un expert dedicat a tu

A Finques Riera Blanca posarem a la vostra disposició un expert en valoració i venda d'immobles perquè pugueu analitzar totes les condicions i característiques del vostre actiu immobiliari. T'acompanyarà de començament a fi perquè la venda sigui satisfactòria i el teu immoble no perdi valor.

Elaboració de la documentació necessària per a la venda

En aquest procés de venda, els nostres experts també podran elaborar els certificats necessaris, com ara el certificat d'eficiència energètica i la cèdula d'habitabilitat.

A més, el nostre equip us ofereix assessorament jurídic i fiscal per a la tranquil·litat durant tot el procés de la venda de l'immoble.

Promoció del teu immoble

Promocionem l'immoble a través d'anuncis a tots els portals immobiliaris, xarxes socials, web ia través de la nostra àmplia base de dades de compradors interessats. Perquè el client es faci una idea clara de l'habitatge abans de visitar-lo, publiquem tots els nostres pisos amb fotografies fetes per professionals, a més de vídeo i tour virtual 3D.

 
Sol·licitar un pressupost o fer una consulta
Els camps indicats amb * son obligatoris
ENVIAR