BIENVENIDOS Y BIENVENIDAS

Benvinguts i benvingudes a la web de Finques Riera Blanca!

Estem contents d’estrenar aquest nou espai, que ens permetrà poder-vos donar un servei encara més proper.

Aquí hi podeu trobar informació relacionada amb l’equip humà que formem part el dia a dia de l’administració, us presentem detalladament els serveis amb els que treballem, penjarem informacions relacionades amb els immobles que tinguem disponibles de lloguer i compra-venta, i informarem a través del nostre blog de novetats i inquietuds que puguin sorgir.  

A banda, els nostres clients disposaran d’una àrea privada que els facilitarà l’accés a la documentació relacionada amb els serveis contractats, permetent la consulta immediata de totes aquelles gestions personals en qualsevol moment del dia i qualsevol dia de la setmana. Aquest mètode també ens ajuda a col·laborar en la millora del medi ambient.

Aquest blog pretén ser una eina informativa i de consulta per qualsevol persona que estigui interessada amb els diferents serveis que oferim. Per aquest motiu, podeu demanar-nos informació sobre algun tema concret que us interessi, i els nostres experts exposaran el tema en un article. Podeu enviar propostes a través del formulari d’aquesta pàgina web.

Com sempre, ens seguireu trobant al carrer Riera Blanca 13, on estarem encantats d’atendre-us personalment.

Moltes gràcies a tots i totes i per al confiança i per fer possible la comunitat de tots i totes!

Sobre fincas Riera blanca
Un equipo de profesionales expertos en administración de fincas y asesoría legal, fiscal, laboral y técnica. La gestión de su comunidad o negocio, en buenas manos!
Últimos artículos